29.10.14

Varhainen lintu madon nappaa

Haluaisitko saada uudet ohjelmistot ja uusimmat palvelut käyttöösi ennen muita? Oletko innostunut uudesta teknologiasta? Kiinnostaisiko sinua tutustua uusiin päätelaitteisiin etujoukoissa?  Minulla on sinulle ehdotus. Heittäydy early adopteriksi ja liity varhaisten lintujen kerhoomme.

Lapin yliopiston Tietohallinto ja IT-palvelut käynnistävät uuden toimintamallin, jossa pilotoinnista kiinnostuneet yhteisömme jäsenet sekä henkilökunta että opiskelijat pääsevät testaamaan ja antamaan palautetta tuottamistamme uusista palveluista ja työvälineistä, ennen kuin ne ovat muun yhteisön käytettävissä.

Uusien työvälineiden perustestaus ja testaajien ohjeistus tehdään ennen pilotointia. Uuden teknologian osalta emme voi kuitenkaan taata sitä, että laitteet vastaavat kaikilta osin vakiintuneiden palveluiden tasoa, vaikka käytössäsi on alan viimeisin teknologia.

Pilotoinnin tarkoituksena on, että kun kerrotte meille uusissa palveluissa ja työvälineissä ilmenevistä ongelmista ja haasteista, asiantuntijamme etsivät ratkaisut ongelmiin. Näin pääset vaikuttamaan ja autat meitä rakentamaan yhteisöömme parhaiten soveltuvat IT-palvelut.

Ensimmäisessä vaiheessa käynnistämme Lync-pikaviestimen sekä runsaasti käyttäjäkohtaista tallennustilaa tarjoavan pilvipalvelun testauksen. Seuraavaksi vuorossa on henkilökunnan päätelaitteiden eli uusien älypuhelinmallien ja kannettavien tietokoneiden uusimiseen liittyvä testaustyö. 

Mukaan toimintaan otetaan noin 20–30 yhteisömme jäsentä. Otamme yhteyttä kaikkiin kiinnostuksensa ilmaisseihin. Ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostilla osoitteeseen ict.palaute@ulapland.fi 5.11.2014 mennessä.

Eikä tässä vielä kaikki. Pilotoijien tapaamisissa on IT-marttojen legendaarinen pullakahvitakuu! IT-martoista lisää seuraavassa Kide-lehdessä.

Kaikki kiinnostuneet mukaan!

Manu Pajuluoma
Tietohallintojohtaja

1 kommentti:

  1. Kiitoksia kaikille kiinnostuksensa ilmoittaneille! Olemme teihin yhteydessä jatkon osalta.

    VastaaPoista