10.4.18

”Suomi tarvitsee yrittäjiä”

Otsikon lausahdus on niin tuttu, että se istuu melkein jokaisen suuhun. Kansallinen ja kansainvälinen pärjääminen markkinataloudessa edellyttävät sitä, että meillä on innovatiivisia ja tuottavia yrityksiä sekä työntekijöille riittävästi työpaikkoja.

Ponnahduslautana yrittäjyyteen voi toimia oikealta tuntuva yritysidea, kannustava ilmapiiri, taloudellinen ahdinko tai vaikkapa perheyrityksen sukupolvenvaihdos. Siitä, kannustaako yhteiskuntamme yrittäjyyteen esimerkiksi verotuksen näkökulmasta voitaneen olla montaa mieltä. Suomalainen yhteiskunta kuitenkin tarvitsee rohkeita ja idearikkaita yrittäjiä. Monelle yrittäjälle yrittäjyys on paitsi elanto, myös mahdollisuus toteuttaa itseä ja omia haaveita.

Me Lapin yliopistossa tarjoamme opiskelijoillemme arktista huippuosaamista ja näin ollen meillä on paikka olla kannustamassa ja innostamassa opiskelijoitamme yrittäjyyden moninaisten mahdollisuuksien näkemisessä.

Opetus- ja ohjaushenkilöstöllä on loistava mahdollisuus kehittää yrittäjyyteen kannustavaa osaamistaan henkilöstökoulutuksessa, jonka vedossa toimii pitkän linjan asiantuntijoita yrittäjyyskasvatuksen, johtamisen ja markkinoinnin saroilta. Eläköön arktisen yrittäjyyden innostajat!


Krista Rautio, suunnittelija, Lapin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut


https://www.yrittajat.fi/tapahtumat/571631-ideasta-yritykseksi-uutta-osaamista-opiskelijoiden-innostamiseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti